Versterk je eigen fundament

Healing en coaching

Holistische kijk

Vind rust bij jezelf

 

Je weet dat er meer in je zit dan wat er nu uit komt. Maar je wordt geleefd door de drukte van de dag. Als het ware een overlevingsmodus. Belemmerende patronen zijn er ingeslopen.  Dit kan anders.

healing

Ik bekijk  graag met jou de stukken waar je tegenaan loopt. Via een werkvorm op maat gaan we op zoek hoe er terug meer balans kan komen in je energie. Je bekijkt de dingen even van op afstand en hervind je kracht om weer dicht bij je kern te komen.

coaching

Ik bekijk  graag met jou de stukken waar je tegenaan loopt. Via een werkvorm op maat gaan we op zoek hoe er terug meer balans kan komen in je energie. Je bekijkt de dingen even van op afstand en hervind je kracht om weer dicht bij je kern te komen.

workshop

Ik bekijk  graag met jou de stukken waar je tegenaan loopt. Via een werkvorm op maat gaan we op zoek hoe er terug meer balans kan komen in je energie. Je bekijkt de dingen even van op afstand en hervind je kracht om weer dicht bij je kern te komen.

Over Els

ik ben moeder en tot voor kort ook leerkracht. Al snel leerde ik dat kunst van onderwijzen bij jonge kinderen net is om te voelen waar ze mee bezig zijn en ze net hierin verder uit te dagen. Zo komen ze geweldig in hun kracht en dit is de beste fundering om op te bouwen. Wortels worden steviger waardoor de kruin ook vervolgens des te gezonder kan groeien en bloeien. Dit werd hoe langer hoe meer mijn passie. Ook ik wil dicht bij mijn kernkracht blijven en ben deze passie gaan uitbouwen in een eigen healing- en coachingpraktijk. Hierin wil ik vanuit mijn pure zelf mijn cliënten ondersteunen om ze terug bij hun kern te brengen door mee in te voelen waar het nu echt om gaat. Zodat ze van daaruit verder kunnen groeien en bloeien naar hun eigen passie.