Aanbod

Natuurcoaching

Hierbij zoeken we een rijk stukje buiten. Iets waar je steeds tegenaan loopt in je leven krijgt zo bv een opstelling op onze wandeling waardoor je zelf via de coaching tot rijke inzichten.

Energetisch coaching

Je sukkelt met grote en kleine fysieke kwaaltjes. We voelen hier samen op in en brengen je bij de wijsheid van je lijf. Je staat verstelt wat het je vertelt en wat je er zelf aan kan doen op weg om te helen. Het is een fijn manier om deze mani.er van contact met jezelf als de nood er is, weer op te roepen

Individuele channelsessie

 

Individuele visualisatie

Hierbij neem ik je mee in een visualisatie. We vertrekken vanuit een vraag waarop je concreet een antwoord wil. In deze visualisatie krijg je verfrissende/verhelderende inzichten die je op dit moment nodig hebt.

Hieruit volgt ook een healing, via de hands-on methode of doorheen de visualisatie zelf.

Energetische healing

Je ligt hierbij op een tafel. Hierbij ben ik/mijn handen, kanaal om de doorstroming in  blokkades opnieuw te bevorderen en te lezen wat deze blokkade je wil vertellen. Je balans van mannelijke en vrouwelijke kanten = yin yang = je binnenwereld en buitenwereld komen hier vaak duidelijk naar voor.  Je chakra’s worden geactiveerd, opgeladen  en opgelijnd waar nodig. Ook hier krijg je de nodige inzichten aangereikt waarmee je zelf aan de slag kan.

Ook voor mij is het telkens een verrassing wat zich aandient en wat ingezet wordt voor elk individu.

Aan de draaischijf

Zit je zelf wel eens te knokken om in je kracht te gaan staan, om je center te voelen? Aan de draaischijf kan je dit echt aan den lijve ondervinden met het in bedwang houden van klei. Deze gaat alle kanten uit tenzij je het vanuit je gronding,  vanuit jouw center kan houden.

 

Prijs per sessie  70€/uur

visualisatie: duur:  anderhalf á twee uur

healing: duur: 1 uur

natuurcoaching: anderhalf uur

Maak een afspraak door telefonisch contact of via mail

Zin om je kernkracht daadwerkelijk te voelen? 

neem hieronder contact met me op

12 + 10 =