Algemene voorwaarden

workshops / evenementen

Contactinformatie:
Statiestraat 78

2620 Hemiksem

Tel. +32(0) 499/26.39.13
info@puurels.be

 

Deze Inschrijvingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle workshops en evenementen. Door je in te schrijven geef je aan met de Inschrijvingsvoorwaarden akkoord te gaan.

Inschrijving workshop/evenement

Inschrijven en betalen verloopt via de website. Is het niet mogelijk om via deze weg in te schrijven kun je steeds per mail inschrijven. Inschrijven gebeurt in volgorde van binnenkomen en geldt voor de hele cursus/workshop.

Na inschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail. Als een workshop/evenement volzet is kan je je aanmelden voor de wachtlijst. Mocht er een plaats zijn vrij gekomen, neemt Puur Els zo snel mogelijk contact met je op.

De wachtlijst van een workshop vervalt bij aanvang van de desbetreffende cursus of workshop. Door de inschrijving verklaar je je akkoord met de Inschrijvingsvoorwaarden.

Betaling

De deelnemer dient het gehele bedrag online te voldoen tenzij uitdrukkelijk anders en schriftelijk overeengekomen met Puur Els . Bij inschrijving vanaf 4 dagen t/m 1 dag voor aanvang van een workshop/evenement dient het inschrijvingsgeld onmiddellijk betaald te worden. Hetzij contant hetzij met een overschrijving waarvan het bewijs van betaling nog dezelfde dag per mail naar Puur Els wordt verstuurd. Na ontvangst van het inschrijvingsgeld ontvang je een bevestigingsmail.

Annuleren

COACHINGSESSIE

Als je een afspraak wenst te annuleren kan dit tot 24u voor de afspraak zonder enige kosten. Minder dan 24u voor aanvang de sessie annuleren, dan moet je de sessie toch gewoon betalen.

 

WORKSHOP / EVENEMENT

Meer dan 14 dagen vooraf:

 • Je zoekt zelf iemand in jouw plaats.
 • Je boekt kosteloos om naar een andere beschikbare workshop/evenement op onze agenda.
 • Of je ontvangt een tegoedbon* voor het bedrag van de workshop verminderd met €15 administratieve kost per deelnemer.

Vanaf 14 dagen vooraf:

 • Je zoekt zelf iemand in jouw plaats.
 • Of wij zoeken voor jou een andere kandidaat en we doen daarvoor ons uiterste best.
 1. We hebben een andere kandidaat gevonden: Je krijgt een tegoedbon* voor het bedrag van de workshop, verminderd met €15 administratieve kost per deelnemer.
 2. We hebben geen andere kandidaat gevonden: Je krijgt een tegoedbon* voor het bedrag van de workshop, verminderd met €45 administratieve kost per deelnemer.

Vanaf 24u vooraf:

 • Er is geen tegoedbon mogelijk.
 • Ook bij het niet verschijnen tijdens een workshop is er geen tegoedbon mogelijk.
 • Als er bij een zelfde volgende workshop een plaatsje vrij komt, krijg je een berichtje of je mee wil inschuiven. Deze kans wordt max 2x aangeboden. Nadien vervalt je inschrijvingsgeld ongerroepelijk.

Een gemiste les van een workshop die uit meerdere lessen bestaat, kan niet ingehaald worden.

WORKSHOP OP AANVRAAG (GROEPEN)

Meer dan 14 dagen vooraf:

 • Je boekt kosteloos om naar een andere beschikbare datum in onze agenda.
 • Of je ontvangt een terugbetaling voor het bedrag van de workshop verminderd met €15 administratieve kost per deelnemer.

Vanaf 14 dagen vooraf:

Dit betekent dat we geen andere reservaties in de plaats hebben kunnen aannemen.

 • Je boekt om naar een andere beschikbare datum in onze agenda. Het forfait per deelnemer wordt extra aangerekend, de reeds betaalde materiaal- en bakkosten niet.
 • Of je ontvangt een terugbetaling voor het bedrag van de materiaal- en bakkosten, maar niet van het forfait.

 

Vanaf 24u vooraf:

 • Er is geen omboeking, tegoed of terugbetaling mogelijk.

Wijziging aantal deelnemers:

Bij een (beperkte) wijziging in het aantal deelnemers kunnen we ‘last minute’ nog aanpassingen doen.

(Een gemiste les van een workshop die uit meerdere lessen bestaat, kan niet ingehaald worden.)

Verhindering

Teruggave van het lesgeld is alleen mogelijk in bijzondere gevallen als langdurige ziekte, verhuizing of verandering van werk(uren). Teruggave van het lesgeld is enkel mogelijk na overleg met Puur Els en met het voorleggen van een geldig bewijs.

Annulering/verplaatsing van een workshop/ evenement door Puur Els

De workshops/evenementen vinden alleen plaats mits er minimaal 3 deelnemers zijn. Bij onvoldoende inschrijvingen kan de workshop/evenement geannuleerd worden. Mocht een workshop/evenement niet plaatsvinden of worden uitgesteld dan ontvang je daarvan uiterlijk 3 dagen voor aanvang bericht.

Puur Els kan, tot uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de workshop/evenement, de datum hiervan wijzigen. De deelnemers worden hiervan op de hoogte gesteld via email en hebben de mogelijkheid de cursus/workshop kosteloos te verplaatsen of te annuleren.

Bij ziekte of langdurige afwezigheid van een docent kan Puur Els een andere docent aanstellen of de aangeboden workshop/evenement annuleren. Bij annulering wordt, in overleg, de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum of geannuleerd. Bij annulatie wordt het eventueel betaalde inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.

Klachten

Heb je een klacht over een workshop/evenement? Neem dan contact op met Puur Els en we zullen ons best doen om u daarbij van dienst te zijn en het probleem op te lossen. Het indienen van een klacht ontslaat de deelnemer niet van de betalingsverplichting.

Aansprakelijkheid

Tijdens een workshop/evenement wordt soms gewerkt met materialen die kunnen afgeven op kleding of spullen. Puur Els is niet verantwoordelijk voor bevuilde of beschadigde eigendommen en zal eventuele schade niet vergoeden. Denk er dus zelf aan om oude kleding of een schort aan te trekken.

Opnames van een workshop/evenement zijn enkel voor eigen gebruik. Al het en de aanvullende document workshop/evenementmateriaal zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gekopieerd, gereproduceerd of anderszins worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt.

Het maken van beeldopnames van een (gedeelte van) workshop/evenement is toegestaan, maar dient enkel voor eigen gebruik. Opnames van een  mogen gebruikt worden workshop/evenement op social media, mits vermelding van Puur Els tenzij uitdrukkelijk door de deelnemer aangegeven, behoudt Puur Els het recht alle beeldmateriaal door een van de medewerkers van Puur Els voor PR doeleinden te gebruiken.

Overig

Puur Els behoudt zich altijd het recht om de workshops/evenementen inhoudelijk te veranderen en/of prijzen aan te passen.

Als een deelnemer hinder veroorzaakt voor of tijdens een h workshop/evenement  heeft Puur Els het recht om deze persoon te weigeren of te verwijderen uit de workshop/evenement, en te weigeren voor volgende workshops/evenementen. De deelnemer krijgt hierbij het betaalde inschrijvingsgeld niet terug.

In alle gevallen waarin deze Inschrijvingsvoorwaarden niet voorzien beslist de directie. Op al onze workshops/evenementen zijn onze Puur Els inschrijvingsvoorwaarden van toepassing. Door je in te schrijven ga je akkoord met deze Inschrijvingsvoorwaarden.