0499/26.39.13 puurels@puurels.be

Creatieve workshop

Workshop: borden en kommen

 

workshop 65€

Hoe heerlijk, een middagje kleien maakt je helemaal ZEN en mooie meegenomen om zo je borden of kommen zelf te maken.  Op een namiddag krijg je dit gefixt. Voor deze techniek heb je geen ervaring nodig. Met de deegrol, klei en de nodige steunvormen en zin om te kleien gaan we aan de slag in kleine groepjes tot 4 deelnemers.

Ieder maakt de vormen naar keuze. Glazuren doe ik zelf  aan de hand van de door jou gekozen glazuren. De kosten hiervan, net als die van de twee bakprocessen, betaal je later bij het ophalen van je steengoed.

Grote borden en kommen 10€/stuk , kleinere borden en kommetjes  7€/stuk.

De workshop is telkens van 14.30u tot 17u

in de Statiestraat 78 Hemiksem.

Wens je zelf een groepje van 3 tot 4 personen samen te stellen, dan zoeken we samen naar een mogelijke datum

[et_pb_shop type=”product_category” include_categories=”28″ orderby=”menu_order” _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_shop]

Blijf je graag op de hoogte van nieuwe workshops, schrijf je dan in op de nieuwsbrief via onderstaande button. Deze verschijnt slechts enkele keren per jaar.

Bij betalingsproblemen is overschrijven ook mogelijk op BE12 9734 2753 3392 én dan graag ook een berichtje sturen om overboekingen te vermijden.